Download onze app

Over ons 2001-2021

23 december 2000 ging de kachel aan, een eerste feestje en afhaal voor de feestdagen, op 5 januari 2001 ging officieel het restaurant open...

20 jaar later in volle Corona waren we verplicht gesloten, het was een lange eenzame periode waarbij we het contact met de gasten misten.

Maar we zijn er weer, we mogen terug maar nog steeds met respect voor de veiligheidsmaatregelen inzake COVID-19. 

De CO2-meter meet de luchtkwaliteit, mondmaskers blijven verplicht bij het binnenkomen en verplaatsingen in het restaurant, aan tafel mag het uiteraard af, wij blijven nog een tijdje de mondmaskers dragen.  Handen ontsmetten is een must. En als de Coronapas er komt zullen ook wij dit respecteren en met open armen ontvangen om al onze gasten veilig te ontvangen. 

 

Maar het belangrijkste, we gaan terug genieten!!!

Een bezoek aan ons restaurant is niet zomaar een avondje uit!  De naam "Peper en Zout - Dirk Appeltans" is niet toevallig gekozen.

We koken hier nog steeds ongecompliceerd en heel puur. 
De Vlaamse identiteit van de menukaart staat op de eerste plaats voor kwaliteit. 
Elk bord dat uit de keuken komt wordt door Dirk persoonlijk "getekend".

De menukaart verandert mee met de seizoenen en de getijden. 

De stijl van de gerechten kan het best omschreven worden als tegelijkertijd klassiek en vernieuwend.